VOX AC Custom-serie beschikbaar in vintage kleur

Met hun unieke cleane sound en krachtige overdrive-geluiden passen de AC Custom-serie versterkers perfect bij elke speelstijl. Ze blijven immens populair als versterkers die worden gebruikt door topartiesten over de hele wereld. De AC Custom-serie wordt nu uitgebreid met vintage zwarte modellen.

 VB (Vintage Black) verwijst naar het speakerdoek dat specifiek in de jaren '60 werd gebruikt. Dat zorgt voor een intense uitstraling met een iets ander karakter dan het standaard bruin. 

JJ Elecronics

De AC30C2 VB en AC15C1 VB zijn uitgerust met een 12" Celestion G12M-65 Creamback luidspreker en de AC10C1 VB is uitgerust met een 10" Celestion G10-45 Creamback luidspreker. Deze zorgen voor een nog krachtiger middenbereik en een sprankelende hoog. Bovendien worden de vacuümbuizen van alle modellen - zowel in de voorversterkers als in de eindversterkers - nu gemaakt door JJ Electronics, vermaard om hun sound. Cleane geluiden zijn nog duidelijker en crunch- en distortionsounds behouden hun vorm en leveren een klank met een verbeterde definitie. Mis deze kans niet om een ​​nog verfijnder AC Custom-serie te gebruiken.

Belangrijkste specificaties

AC30C2 VB, AC15C1 VB, AC10C1 VB - Afgezien van de kleur van de kasten en het speakerdoek, en het type luidspreker zijn de specificaties identiek aan die van de AC Custom-serie in de standaard kleur.

AC4C1-12 VB - Afgezien van de kleur van de kast en het speakerdoek zijn de specificaties identiek aan die van de AC4C1 in de standaard kleur.

Back to Top