Information

KORG Pitchclip versie 2

Versie 2 van de KORG PitchclipMeer grip, compacter, hogere precisie

De Pitchclip van KORG was al een begrip op het gebied van gitaar-tuners: nauwkeurig, degelijk en onopvallend. Versie 2 doet er nog een schepje bovenop. Meer grip, nog compacter, betere afleesbaarheid en de optie om het display om te draaien voor als je linkshandig bent of de clip-on-tuner aan de achterkant van je headstock monteert. Ook niet onbelangrijk: de detectie in het lage-frequentiebereik is aanzienlijk vooruit gegaan, zodat ook gitaristen die met een dropped-stemming spelen of bassisten op 5- en 6-snarige bassen een veel nauwkeuriger uitlezing krijgen. Meer informatie.

KORG CM-300 verbeterde contactmicrofoon

Contactmicrofoon voor tuners

Rechtstreeks contact

De CM-300 contactmicrofoon, KORG's oplossing voor stemmen in een rumoerige omgeving, heeft ten opzicht van zijn voorganger een aantal verbeteringen ondergaan. Betere grip zonder overmatige druk op het instrument uit te oefenen en een meer solide constructie van de trekontlasting van de kabel. Bovendien is hij nu in drie kleuren leverbaar zodat je zelf de kleur kunt uitkiezen die het beste past bij de (losse) tuner die je gebruikt. Meer informatie.

KORG prologue verovert de muziekwereld

Het kan je als synth-liefhebber bijna niet zijn ontgaan, het internet gonst sinds vanmorgen... maar KORG presenteert volgende week op de Winter NAMM-beurs in Anaheim (VS) de prologue, een imposante, analoge, 8- of 16-stemmige synthesizer met het DNA van de immens populaire minilogue en monologue. De Duitse KORG-importeur maakte een prachtige demo-video.

Meer informatie over de KORG prologue vind je hier.

minilogue in chique limited edition

KORG minilogue PG

Polyphonic Analogue Synthesizer

De KORG minilogue geniet enorme populariteit bij musici van allerlei pluimage: van EDM-producers tot fusionspelers en experimenteel ingestelde spelers van hedendaagse muziek. Recentelijk ontving de minilogue de prestigieuze, Duitse Red Dot Award; onderscheiding voor uitmuntend, industrieel design.  Nu is er een limited edition met een gepolijst, donkergrijs bedieningspaneel en een houten achterkant die is afgewerkt met zwart transparante lak. Deze finish kleurt prachtig mee met wisselende lichtomstandigheden. Meer informatie.

KORG TM-60 tuner/metronoom met grotere display

KORG TM-60 / TM-60C

Combo Tuner Metronome / Combo Tuner Metronome + Contact Microphone

Het grotere scherm van de KORG TM-60 toont de functies van de tuner en de metronoom gelijktijdig. Je hoeft dus niet meer heen en weer te schakelen om te zien wat er gebeurt. Er is ook een bundel inclusief de CM-200 contactmicrofoon. Meer informatie.

Subcategorieën

  • Kronos-gebruikers

    Beroemde Kronos-gebruikers belicht.

  • SEQUENZ

    Submerk van KORG dat zorgt voor de randvoorwaarden van het muziek maken.

Additional information