Information

iOS- en Mac-compatibiliteitslijsten voor VOX-apps

VOX Tone Room Mac en iOS

Ten behoeve van de app's van VOX voor het bewerken van de instellingen van de versterkers VX II, VT20X/40X/100X en Adio/Adio Air zijn er nieuwe compatibiliteitslijsten:

Aan de hand van deze lijsten kom je erachter of jouw Mac- of iOS-apparaat werkt met de apps van VOX.

VOX Continental Type-1 & Type-2

VOX mondharmonica'sVOX Continental mondharmonica's

Introductie van VOX’s allereerste serie harmonica’s – een nieuwe collectie mondharmonica’s met een authentieke rock-vibe! Er is keuze uit twee modellen met elk een onmiskenbaar eigen stijl. VOX is verheugd hun eerste serie mondharmonica’s ooit te kunnen presenteren.

Lees meer...

VOX AC10C1-VS: een stap hoger

VOX AC10C1-VS VOX-sound op een hoger planAC10C1-VS

GUITAR AMPLIFIER

De zeer populaire en betaalbare VOX AC10C1 krijgt in deze limited edition een extraatje mee in de vorm van een 10" Celestion Junior V-speaker. Daarmee komt de sound van de AC10C1-VS ten opzichte van het basismodel op een nóg hoger plan.

Lees meer...

VOX MINI SUPERBEETLE: verleden en heden versmelten

VOX MiniSuperbeetle right cropMINI SUPERBEETLE

GUITAR AMPLIFIER

De nieuwe VOX SUPERBEETLE verenigt een iconisch uiterlijk met de verbluffende sound van Nutube. Iconisch VOX-design heruitgevonden voor een nieuwe generatie. Onmiddellijk herkenbaar en nu beschikbaar voor een nieuwe generatie van gitaristen: de VOX MINI SUPERBEETLE.

Lees meer...

VOX AC30S1: één kanaal, één speaker, één doel

AC30S1 SlantAC30S1

GUITAR AMPLIFIER

De VOX AC30 is al sinds de jaren 60 een integraal onderdeel van rock-‘n-roll. Zijn ongeëvenaarde en unieke sound volhardt tot op de dag van vandaag in het verbazen en inspireren van bespelers. De AC30S1 biedt de volwaardige beleving van de klassieke AC30 op een rechtdoorzee manier.

Lees meer...

VOX Tone Room update V1.2.3 voor Android en iOS


VOX Tone Room is ontwikkeld als editor/librarian voor VOX-producten, waaronder de VXII, VT20X/VT40X/VT100X en de Adio/Adio Air. 

Voor de iOS- en Android-versies is er nu een update naar V1.2.3. Deze behelst de volgende verbeteringen en aanpassingen:

Lees meer...

VOX BC112-150 met Celestion Redback speaker

VOX cabinet met Celestion RedbackVOX BC112-150

Speaker cabinet

De in de UK gebouwde Celestion Redback 12”-speaker die wordt gebruikt in de BC112-150 blinkt uit in het verwerken van vermogens tot meer dan van 150W. Hij levert een hoog niveau expressieve power voor alles van vintage tot moderne sounds.

Lees meer...

VOX MVX15H head en MVX150C1 gitaarcombo

MVX150H C1 duo 900px

VOX MVX150H en MVX150C1

Guitar Amplifier

VOX zet de ontwikkeling van versterkers op basis van de baanbrekende Nutube-technologie voort, nu zowel in de preamp als in de eindtrap: de amp head MVX150H en de comboversterker MVX150C1.

Lees meer...

VOX MV50 High Gain & Boutique

VOX Nutube MV50 Boutique en High Gain

VOX MV50 High Gain en Boutique

In de compacte, handige en uitmuntend klinkende VOX MV50-reeks zijn twee nieuwe versterkers aangekondigd: de MV50 High Gain en de MV50 Boutique. Beide maken ook weer gebruik van de revolutionaire Nutube-technologie, die de sound van buizencircuits produceert zonder bijbehorende nadelen als overmatige warmteontwikkeling en hoog stroomverbruik, grote afmetingen, kwetsbaarheid en beperkte levensduur. 

Lees meer...