Information

Update voor KORG Grandstage

KORG GrandstageHet besturingssysteem voor de KORG Grandstage is geüpdatet. De update vind je hier. Het gaat om systeemversie 1.0.3 voor de Grandstage 73/88

Bugfixes - MIDI

Wanneer de gebruiker Favorites overschakelt en tegelijkertijd het klavier bespeelt, kan een specifieke timing veroorzaken dat MIDI-noot-off-commando’s incorrect worden verstuurd. Dit is nu opgelost. In aanvulling daarop zijn er in deze update andere kleine verbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

Installeren

De download bevat PDF-bestanden. Raadpleeg deze bestanden voor volledige update-instructies en -informatie.

Cortosia bugfix

KORG CortosiaCortosia, KORG's iOS-app die niet alleen helpt bij het inzetten van de juiste toonhoogte, maar ook bij het trainen van de optimale toonkwaliteit van je instrument, werd geüpdatet. Versie 1.6.2 bevat een correctie m.b.t. het afspelen van fragmenten die je ermee hebt opgenomen en wat kleine andere correcties. Updaten gaat via de Apple's App Store en meer informatie over Cortosia vind je op: https://www.korg.com/products/software/cortosia/

Compatibiliteit Windows 10 oktober-update

Beste KORG-gebruiker,

Momenteel testen we alle KORG-producten op compatibiliteit met de grote October-update van Windows 10 en we zullen dit voor elk product zo spoedig mogelijk bevestigen. Wanneer het gebruik van je KORG-product met Windows 10 voor je werk belangrijk is, adviseren we je om te wachten tot alle apparaten en software zijn getest en compatible zijn bevonden voordat je overgaat naar de Windows 10 October-update. Houd er rekening mee dat veel Windows-updates automatisch worden uitgevoerd tenzij je dat in de instellingen anders hebt ingesteld. Als je dus deze update niet wilt uitvoeren voordat we je KORG-product hebben bevestigd, moet je dit in de computerinstellingen veranderen.

De meest recente compatibiliteitslijsen vind je hier.

Bij voorbaat dank voor je geduld en begrip.

KORG-ondersteuning macOS Mojave en iOS 12

Beste KORG-gebruikers, We zijn blij met macOS Mojave en iOS12 van Apple Inc. en momenteel testen we alle KORG-producten op compatibiliteit met deze besturingssystemen. We zullen de compatibilteit van elk product zo spoedig mogelijk bevestigen. Voordat we de compatibiliteit hebben bevestigd raden we echter aan te wachten met updaten naar deze nieuwe besturingssystemen totdat alle apparaten, software en apps zijn getest. De laatste versie van de compatibiliteitslijsten per besturingssysteem vindt u hier.

 

We danken u op voorhand voor uw geduld en begrip.

Additional information